Ruilen en retourneren

RUILEN EN RETOURNEREN

Artikelen kunnen binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden worden geretourneerd. Gedurende deze termijn heeft u mogelijkheid om uw artikelen te controleren op ondeugdelijkheden.

Retour aanmelden

U dient uw retour aan te melden via info@sparkelized.nl. U krijgt een retour nummer en dit moet duidelijk vermeld staan op het retour. Vermeld dit nummer ook op de buitenkant van het pakket.

De retouren moeten aan de volgende voorwaarden voldoen:

– Kleding is niet gedragen en mag geen(transpiratie)vlekken bevatten (passen valt hier niet onder)

– Schoenen die zijn gepast, hebben geen loopsporen op de zool.

-De originele labels, verpakking en toebehoren dienen aanwezig te zijn in fatsoenlijke staat.

-Gebruik u altijd dezelfde doos/verpakking als bij levering of een andere doos voor het retourneren, maar plak nooit tape direct op schoenendozen waardoor deze niet meer in goede staat de herstellen zijn.

Vraag altijd om een bewijs van retour zenden. U bent verantwoordelijk voor de zending. Mocht er iets met het pakket gebeuren, kun je dit bewijs overhandigen.

Maak de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open, zodat je deze weer kunt gebruiken om de bestelling eventueel terug te sturen.

Retour zenden

Nadat u uw retour heeft aangevraagd en het retournummer op de buitenkant van de verpakking heeft vermeld, kunt u uw artikelen zenden naar:

Sparkelized DesignerKids

retouren

Schoutenstraat 6

1211 BM Hilversum

De kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening.

Retour in de winkel

U kunt uw on line bestelde order ook retourneren in onze winkel.

Ruilen

Indien u uw artikel wilt ruilen voor een andere maat of een ander artikel dient u de bovengenoemde retourprocedure te volgen en het nieuwe artikel opnieuw te bestellen. Tevens kunt u het artikel in de winkel ruilen.

Geld terug

Na het ontvangst van uw retour(en), betalen wij u uw geldbedrag binnen 14 werkdagen terug, via dezelfde methode die destijds gekozen heeft voor uw bestelling. Wettelijk gezien dient de terugbetaling binnen 30 dagen te geschieden.

* Let op! Voor bestellingen buiten de EU moeten er wellicht invoerrechten, Btw en eventueel andere kosten worden afgedragen.

** Uitzonderingen voor het herroepingsrecht:

Producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiene en waarvan na de levering de verzegeling is verbroken.

Shopping Cart